Skämt i vulkanens spår






Efter onsdagens vulkanutbrott florerar en rad skämt om händelsen och Islands tidigare bankkris på sociala medier som twitter och facebook.

Det är självklart hemskt hur många som drabbas av detta men ändå kul att läsa de skämt som ligger ute i olika sociala medier. Speciellt de som ska vara från Islänningarna själva.

Jag har samlat några här.

Följande är från islänningar:

”Sorry for the flight delays, Europe. We were aiming for London, but it's hard to be accurate when firing a volcano”

”A special announcement to the British and Dutch Governments: We don't have C in the Icelandic alphabet, so when you ask for Cash, all you get is Ash”.

”Icelandic taxpayer to Britons and Dutch: forget Icesave, kiss my ash!”

 

Och slutligen från britter:


”The last wish of the Icelandic economy was to have its ashes scattered over Europe…”


Dela foton med Flickr



Flickr är det mest använda programet där människor delar sina fotografier med varandra.

Jag måste förstås testa på denna sida. Jag som älskar fotografier. Det kan verkligen vara konst.

Kika gärna på min Flickr Sida genom att klicka här

Det är helt gratis att skaffa konto på Flickr. Dock är det begränsat med antal foton man kan ladda upp på en månad. Jag har redan hunnit ladda upp månadens ranson :-( Som jag förstår får man en ytterligare mängd första dagen kommande månad. Längtar redan.

Testa gärna Flickr du med.



Vägskäl i livet

 

En dikt om att inte riktigt alltid ha koll på vart man skall gå...


Nu står jag där igen,
vid ett vägskäl.
Som vanligt har jag ingen aning om vart jag skall gå.
I mitt inre råder kaos och känslorna styr mig åt alla håll samtidigt.

Om jag kunde så skulle jag dela mig själv i lika stora bitar och skicka ut var och en att kolla vägen framför.
Det vore så lätt om jag aldrig behövde ta ett steg ut i det okända blå.
Det vore så lätt om vägen aldrig delade sig.


Har du känt dig så någon gång? Hur har du kunnat bestämma dig för vilken väg du ska ta när du dras mot flera val och kan inte bestämma dig??

Känns som jag håller på att gå i flera bitar.

Chokladchips....mums

 


Mitt bidrag i Mysmatchen http://www.olw.se/mysmatchen/?entryId=12277

Skulle vara jätte kul om det fanns chokladchips på riktigt tycker jag. Fast det kanske bara är jag som gillar att blanda dessa smaker?? Jag gillar även att blanda choklad med popcorn och nötter. Jätte gott tycker jag.

En visdomstand mindre

På skärtorsdagen opererade jag bort en visdomstand hos käkkirurgen. Det var verkligen ingen rolig upplevelse. Men väldigt nödvändigt!Om tanden fått vara kvar hade det högst troligen blivit väldigt stora problem i framtiden men den tanden.

Under operation låg jag täckt med duk över ögon och ansikte. (Bara det var läskigt. Kändes som man var med om en operation där något gått fel med narkosen så man var ofrivilligt medveten om hur de skär och borrar i en.) Blev rejält bedövad med 4 a sprutor. Blev så bedövad att jag inte kunde prata något som lät vettigt flera timmar efter operation. Under operation kände jag hur tandläkaren drog och ryckte för att få ut den lilla jäkeln. Trodde ett tag att de inte skulle få ut tanden. Men till slut så lyckades de!!

De skar upp tandköttet och har sytt mig i tandköttet så är väldigt öm! Fick väldigt ont när bedövningen började släppa :-( Vakna flera gånger första natten hemma av smärta. Har haft väldigt ont i huvudet och käken. Ett tag kändes det som hela huvudet skaka när jag tog ett steg. Ni när jag är inne på 2 a dagen efter operation mår jag lite bättre. Lever inte på värktabletter längre och orkar upp ur sängen men är väldigt öm i käken och uppsväld.

Får bara äta flytande mat och känns som jag inte riktigt blir mätt. Har ätit champinjonsoppa, ministronesoppa, yougurt och glass. Saknar verkligen riktig mat :-/

Man vet inte hur bra man har det när man är frisk och mår bra och kan tugga. Först när man blir svag och mår dåligt så inser man hur bra man har det när man är frisk.

Ligger och dagdrömmer vad jag ska äta när jag väl kan äta riktig mat. Pommes med bea och kött, Calzone, pasta med gorgonzola och chips och choklad finns i mina tankar! Mums. 

Har varit och kommer fortsätta vara en väldigt lugn påsk för mig i år som ni säkert förstår efter denna upplevelse!



En operation av visdomstand innebär
Operationen görs genom att tandläkaren skär ett snitt i tandköttet så att det ben som täcker visdomstandens rötter blir synligt. Med en borr avlägsnas så mycket av benet att en del av tandens rotsystem syns. Ofta får tandläkaren också dela tanden innan den kan tas bort.

 


RSS 2.0