Feber, dåligt med träning och så här ser Västerås ut

Jag har hamnat i en ond cirkel igen. Jag var duktig för två veckor sedan och träna varje dag men sen så blev det helg med god mat och godis och chips, tränigsvärk och nu feber på det. Det vill sig inte riktigt just nu för mig.
Kännner mig krasslig just nu med feber. inge roligt :-( Var tvungen att gå hem från jobbet idag.
Kylan och snön som vägrar att försvinna gör inte saken bättre, rätt många baciller överallt just nu.. Men bättre tider kommer och framförallt varmare tider. :-)

Tänkte dela med mig av lite vackra bilder tagna på miljön i min hemstad Västerås.

Domkyrkan i Västerås.


Västerås City i bakgrunden av Elba båten som åker till små skärgårdsöar.


Svartån som går igenom City.


Bild på Östra hamen och bron över till Lillåudden. Här vill jag bo!


Vy på Lillåudden och Östra hamen sett från Mälaren.


Undervattenshotell finns i Västerås. Lite svårt dock att bo där under vintern.


För fler vackra bilder av Västerås klicka här.

Hus eller lägenhet

Hur är det egentligen bäst att bo ?

Jag har den senaste tiden fått ett hemnet beroende och känns som jag måste gå in minst 1 gång om dagen och kika på utbudet på hus och lägenheter i staden där jag bor.

Jag har aldrig någonsin bott i hus så det lockar mig väldigt mycket. Att ha någonting helt eget, få bestämma helt hur man vill ha det. Kan tänka mig det är väldigt mysigt att bo i hus med braskamin och en egen liten gräsplätt. Det negativa kan jag tänka mig är att det kan i perioder vara väldigt mycket arbete med ett hus och stora utgifter om någonting går sönder. 



Just nu växlar jag med att vilja bo i hus och i en sjönära lägenhet. Här i västerås finns områden med lite dyrare bostadsrätter och hyreslägenheter som är superfräscha och väldigt nära mälaren. Man  får en väldigt fin mälarutsikt där och otroligt hög standard på lägenheten. 


Vad tycker du är bäst, Hus eller lägenhet?  Är det läge att köpa eller vänta? Sjunker priserna och boräntan nå mer?


Lets dance nya par & Rosings rätta man

Jag har under dagen förutom tvättning, matlagning och inköp av böcker på bokrean kollat in "Lets dance" senaste avsnitt och LInda Rosings nya  program "Den rätte för Rosing". 

Laila Bagge och Nicklas Wahlgren har funnit varandra privat. Vilket är gulligt. Kul för dem. Verkar som Laila dras till snälla killar om man tänker på Nicklas och tidigare maken Anders Bagge, vilket är bra för henne. Någonting jag tyckte blev för mycket i Lets dance var programledarnas sätt att hantera deras nyfunna kärlek. De var ju på konstant  hela tiden med gliringar och frågor om dem som par så det vart pinsamt. Låt deras kärlek vara deras privatsak när de vill ha det privat.

Det är en helt annan sak med LInda Rosing som väljer att göra ett dejtingprogram i TV. Då är det inget fel om alla lägger sig i med åsikter rörande hennes privatliv.  Hon själv väljer att framhäva sitt privata så mycket som möjligt på alla olika sätt och vis.  Min åsikt är nog att Linda finner nog inte sin livskamrat i det programet. Den som jag tror lockade henne mest av de som gick vidare är nog EX-Chippendales snubben. Fast jag tror det kan vara han eller den galna sjungande och dansande skådespelaren som äger de droger Linda och hennes väninna hittade på hotellrummet i programmet.  Den jag tror skulle vara bäst för henne men som jag inte tror hon kommer välja är killen som var den enda som hade ett barn. Niklas tror jag han hette. Han verkade vara en vanlig svensk kille som skulle kunna hålla henne på jorden. Föresten pinsamma frågor juryn ställde killarna under audition. Frågor som typ storleken på ..hm ... Seriöst! 

Nicklas  & Laila



LInda och hennes grabbar


Promenad på is runt Björnön

Skönt med helg! Igår var vi ute på promenad på isen runt Björnön. Björnön är en långsmal ö i Mälaren, sydöst om Västerås. Var väldigt fint och härligt att vara ute i det fria.  Isen höll tack o lov. Fast isen ska var väldigt tjock nu så fanns ingen risk att få bada kallt. Annars hade jag nog inte begett mig ut där.  Var ett ganska vackert tjockt  snötäcke över isen. Många andra människor passade även på att vara ute i de fria. Skidåkare, skridskoåkare och föräldrar dragandes på barn i pulka.. Här är några bilder därifrån. Ursäkta för kvalitén på fotografierna. Fotar med min 2 megapixel kamera i mobilen.




                                        







'




RSS 2.0