Det gåtfulla folket

En visa som är vacker och handlar om det fina med barn är Det gåtfulla folket. 

När Eurovision vinnaren Alexander Ryback gästade Allsång på skansen nu i sommar uppträdde han med låten.
Se uppträdandet här.






      

Låt den rätte komma in - Läs boken och Se inte filmen

Har du blivit besviken på någon film baserad på någon bok du läst? Jag har det.

Måste bara rekomendera alla att INTE se filmen "Låt den rätte komma in".  Läs istället boken av John Ajvide Lindqvist.

Jag själv läste boken och såg sedan filmen igår. Jag vet att man brukar bli besviken på filmer som baserats på böcker man läst. Men jag gav det ett försök. Jag ångrar mig nu. Filmen är verkligen långt ifrån bokens kvalite. Flera av huvudrollerna och handlingen är rejält förminskat eller helt borta :(





Lisa-Marie och Michael

Michael visste om sitt eget öde...
 
I ett blogginlägg på Lisa-Marie Prestley´s myspace berättar Lisa-Marie att när de haft ett samtal om hennes fars död ska Michael har sagt att han vet om att han kommer gå samma öde till mötes.

Om man läser  Lisa-Maries Myspace inlägg förstår man att hon var verkligen kär i Michael och ville hjälpa honom bort från det destruktiva. Detta kan nog många av väldens kvinnor känna igen sig i. Jag tror det är många  kvinnor som dras till vissa män, blir förälskade i dem och vill så att säga "rädda" mannen från sitt destruktiva beteende. Lisa-Marie var dock stark nog att lämna Michael när hon och sina barn blev allt för lidande.

Lisa-Marie skriver att hon har stor sorg och ångest. Ångest för hon inte lyckades rädda Michael som hon önskade. Jag tycker det är hemskt att hon både behöver förlora sin far och sin föredetta man på samma sätt...Hemskt synd om henne..





Här kysser Michael & Lisa-Marie varandra offentlig på en MTV gala 1994.

Kommer ihåg att jag såg som 11-åring detta moment och tyckte det var sååå stort! Dottern till Rockkungen ihop med Prinsen av pop.

RSS 2.0