Nya Twillight "New Moon"


20 November är det premiär för 2:a delen i Twiliigt Sagan, "New Moon". 82 dagar är det kvar till premiären.

Här är Trailern För New Moon:http://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE


Se trailern du med. 9 miljoner har redan sett den:-) Man kan gott säga att många är nyfikna på filmen.


New Moon Poster:



Någon mer än jag som kommer/vill se filmen?


Morning Loafers & Phyro - Tankar

En ny låt som inte riktigt har slagit igenom ännu men som jag tycker och hoppas borde göra det är "Morning Loafers & Phyro - Tankar".

Tycker det är en bra låt och ett stort plus är att min tjejkompis sjunger så fint i bakgrunden :-)

Videon är inspelad på olika platser i min hemstad Västerås. Fontänen utanför min bostad samt mitt hus syns även i videon. Fast bara i små korta glimtar.

Här är länken:http://www.youtube.com/watch?v=12-4MXeE9wM

Har försökt få in själva videon i inlägget men tycks inte lyckas.

 


Favoritserie True Blood

Ny Vampyrserie som numera är en av mina favoritserier är True Blood. 

Mannen bakom Six feet under, Alan Ball står även bakom serien True blood. 

True Blood är baserad på böckerna  Southern Vampire Mysteries av författaren Charlaine Harris som är sedan en tid tillbaka populära i USA.

Förra veckan hade True Blood premiär i Sverige men i USA är serien i slutkampen av andra säsongen. En tredje säsong är redan planerad.

Jag har hunnit se alla avsnitt och tycker serien blir bättre och bättre.

Sverigesnya stjärna i Hollywood Alexander Skarsgård har en av huvudrollena i serien som Vikingavampyren Eric. Kul att se att det går bra för en svensk internationellt.

Om ni inte har något att göra rekomenderar jag att ni ser True Blood. Det är en ganska beroendeframkallande serie.




Alexander Skarsgård som Eric i True Blood


Mot hälsosammare tider

Har idag inhandlat Omega3 tabletter samt multivitaminer. Tanken är att jag ska få ökad energi så jag orkar med träning och andra aktivitet efter arbetet i veckorna. Brukar vara ganska trött när jag kommer hem på vardagarna efter arbetet så blir väldigt dåligt med träning. Brukar bli att jag fastnar vid Tv:n eller datorn och sen flyger bara tiden förbi och sen är det dags att sussa. Gör nu ett försök att bryta detta mönster.

Jag önskar även att vitaminerna hjälper till att stärka immunförsvaret. I och med alla skriverier om svininfluensan och i och med att jag i mitt vardagliga liv vistas på flera platser med väldigt många människor tar jag det nu lite seriösare med min hälsa. Jag vill verkligen inte bli sjuk.

Kan tillägga att jag även köpt 14 nikotinplåster idag. Nu får det vara nog med även cigaretterna. Synd bara att det ska vara så himla svårt att tänka och känna likadant när cigarettsuget kryper i kroppen och tar tag i alla delar av kroppen.  Men men jag ska försöka nu igen från och med imorgon.


RSS 2.0